متخصصان تغذیه و مامایی اعلام کردند مادرانی که در دوران بارداری به مقدار کافی اسید فولیک و آهن مصرف می کنند کودکان باهوش تری خواهند داشت.
متخصصان نپالی در آزمایش پژوهشی جدیدی نشان دادند کودکانی که مادرانشان از مکمل های آهن و اسید فولیک در دوران بارداری استفاده می کردند، نسبت به سایر کودکان، باهوش تر و دارای مهارت های خاص بهتری هستند.,
این متخصصان ۶۷۶ کودک مدرسه ای که مادرانشان در یک آزمایش بالینی شرکت کرده بودند و بعضی از آن ها از مکمل های آهن دار و اسید فولیک استفاده می کردند را مورد مطالعه قرار دادند.
آنها دریافتند مصرف اسید فولیک و آهن در دوران بارداری تاثیرات بسیار مهمی را بر روی هوش کودکان در مدرسه می گذارد و سطح توانایی آن ها را نسبت به سایر کودکان بالاتر می برد.
به گزارش سایت اینترنتی مایو کلینیک، همچنین زنان باردار با مصرف این مواد اصلی و کلیدی می توانند تاثیر چشمگیری روی بازده تحصیلاتی آینده فرزندان خود به خصوص در کشورهای دارای فقر آهن، داشته باشند.
اسید فولیک به همراه ویتامین ب ۱۲ و ویتامین ث به هضم غذا و استفاده بدن از پروتئین و ساخت پروتئین در زمان لازم کمک می کند. اسید فولیک برای ساخت گلبول های قرمز خون و مولکول وراثتی دی ان آ که عمل کنترل وراثت را انجام می دهد و راهنمایی برای فعالیت های سلول ها است، ضرورت دارد.
این ویتامین عمل ساخت و نگهداری سلول ها را بر عهده دارد. این وظیفه در هنگام تقسیم سلولی و رشد بسیار مهم است و به همین دلیل مصرف آن برای زنان باردار و نوزادان حیاتی است.
اسید فولیک همچنین در رشد بافت ها کمک می کند و باعث درست عمل کردن سلول ها می شود. این ویتامین در زمانی که بدن احتیاج به غذا خوردن دارد، موجب افزایش اشتها می شود و به همین ترتیب اسیدهای هضم کننده غذا را می سازد.
مکمل اسید فولیک در درمان بی نظمی های وابسته به کمبود اسید فولیک استفاده می شود. اسید فولیک برای درمان زخم های پا و مشکلات قاعدگی نیز تجویز می شود.
این مکمل حیاتی در تکامل رشد جنین بسیار با اهمیت بوده و رشد طناب نخاعی و مغز جنین وابسته به مصرف اسید فولیک توسط مادر است.
اغلب زنانی که می خواهند باردار شوند و زنان باردار باید مکمل اسید فولیک مصرف کنند. دادن این ویتامین به زنان باردار بسیار مفید است، چرا که از ناهنجاری های عصبی زمان تولد، مانند نقص لوله عصبی نوزادان جلوگیری می کند.
از سوی دیگر، آهن نیز برای رشد و نمو مناسب سیستم عصب مرکزی ضروری است و این در حالی است که کمبود آهن شایع ترین و گسترده ترین بی نظمی تغذیه ای در جهان است که بر روی حدود دو میلیارد نفر تاثیر نامطلوب می گذارد.
کمبود آهن زودهنگام می تواند موجب مداخله در توسعه عصبی، بیوشیمی و متابولیسم افراد شود
:: بازدید از این مطلب : 1596
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0